<Catalog>
コウキシン ノ アジワイ コウキシン ノ ミュージアム : フード クリエイション + トウキョウ ダイガク ソウゴウ ケンキュウ ハクブツカン キロクシュウ = Taste of curiosity -- museum of curiosity : food creation + the University Museum, the University of Tokyo document
「好奇心のあじわい好奇心のミュージアム : フードクリエイション+東京大学総合研究博物館」記録集 = "Taste of curiosity -- museum of curiosity : food creation + the University Museum, the University of Tokyo" document / 秋元雄史 [ほか] テキスト ; 高橋律子編集 ; 上田明音翻訳
Material Type | Catalog |
---|---|
Publisher | 金沢 : 金沢21世紀美術館 |
Year | 2015.3 |
Hide book details.
Location | Volume | TOC | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | Condition | CALL SLIP | Book Exhibit | Collection Name |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Stacks | [本体] | LCG43||Ka48_1||2014e | 640073910 |
|
|
|
|
|||
[Reservation]ANX AV | [DVD] | LCG43||Ka48_1||2014e | 640073911 |
|
|
|
|
Hide details.
Language | Japanese,English |
---|---|
Other titles | cover title:好奇心のあじわい好奇心のミュージアム : フードクリエイション+東京大学総合研究博物館 = Taste of curiosity - museum of curiosity : food creation + the University Museum, the University of Tokyo |
Size | 25, [5]p : 挿図 ; 37cm + DVD1枚 |
Notes | 展覧会カタログ 会期・会場: 2014年4月26日-10月13日 : 金沢21世紀美術館 ; 異なる会場で開催されたゲリラレストラン: 2015年10月12日 : 本多通り口ホワイエ, 2015年3月14,15日 : 近江町いちば館広場, ほかワークショップも全8回開催 主催: 金沢21世紀美術館 [公益財団法人金沢芸術創造財団] 本文は英文併記 テキスト: 秋元雄史, 諏訪綾子, 西野嘉章, 高橋律子, 米田晴子 ; デザイン: 北口加奈子 ; 英文校閲: ダニエル・ボーレンガッセール ; 撮影: 木奥惠三, 池田ひらく, 水野順子, N・O・D野田啓, 金沢21世紀美術館 付録DVD: 記録映像 (2014年4月26日-2015年3月31日 : 金沢21世紀美術館) 監督: 菱川勢一 ; 音楽: 小田朋美 ; 制作: DRAWING AND MANUAL |
Authors | 秋元, 雄史(1955-) <アキモト, ユウジ> 高橋, 律子 <タカハシ, リツコ> 上田, 明音 <ウエダ, アカネ> 金沢21世紀美術館 <カナザワ 21セイキ ビジュツカン> フードクリエイション <フード クリエイション> 東京大学総合研究博物館 <トウキョウ ダイガク ソウゴウ ケンキュウ ハクブツカン> |
Subjects | FREE:展覧会カタログ FREE:金沢21世紀美術館 FREE:東京大学総合研究博物館 |
ID | LB00210234 |
ISBN | 9784903205496 |
NCID | BB19433128 |
Vol | [本体] ; ISBN:9784903205496 [DVD] |